agerpres_7362769_1_a7a67.jpeg

În cursul zilei de joi, a fost organizată o acțiune cu forțe mărite pe raza comunei Izvoarele, în contextul cercetărilor efectuate într-o cauză penală instrumentată la nivelul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Drajna, cu privire la comiterea infracțiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori din fondul forestier naţional, în perioada iunie -  august 2019, de către doi săteni. 

Acțiunea a fost executată de către polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, Poliției orașului Vălenii de Munte, Secției nr. 11 de Poliție Rurală Drajna, la aceasta participând și 5 pădurari din cadrul Ocoalelor Silvice Vălenii de Munte și Măneciu.

Astfel, au fost efectuate trei percheziții domiciliare la locuințele persoanelor suspectate, ocazie cu care a fost identificată și confiscată cantitatea de peste 11 m.c. de material lemnos, iar trei persoane au fost aduse la sediul secției pentru audieri. În continuare, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept și furt de arbori din fondul forestier național.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg