Imagini de coșmar de la incineratorul de deșeuri din Parcul Industrial Brazi. VIDEO

0
ecoburn_e404a.jpg

ecoburn_e404a.jpg

Un consilier local a postat pe Facebook noi imagini cu activitatea toxică a  incineratorului din Parcul Industrial Brazi, aparținând societății Eco Burn.

”Viața noastră și a copiilor noștri e mult mai importantă decât banii pe care-i primiți! Ciudat e că numai noi cetățenii observăm ..” este mesajul postat de consilier local Iuliu Andrei Dan pe Facebook, alături de imaginile cu fumul gros care iese din incineratorul Eco Burn și o cantitate uriașă de deșeuri depozitată în curtea societății.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere proprietarului incineratorului și a înaintat sesizarea Gărzii de Mediu Prahova.

Reamintim că Observatorulph.ro a publicat recent articolul ”Viermi, sânge și miros de cadavru în putrefacție în Parcul Industrial Brazi. Bodyguardul marilor poluatori, Garda de Mediu, tace complice” prin care semnalam o adevărată bombă ecologică. În urma imaginilor publicate de noi, prefectul de Prahova a solicitat mai multor instituții de control să verifice pe teren situația de fapt. În urma controalelor, mizeria s-a confirmat, însă singura sancțiune luată împotriva poluatorului a fost un avertisment verbal al ITM! Garda de Mediu s-a mulțumit doar să ceară ”intrarea în legalitate”.

Într-un raport recent, APM Prahova a indicat sursele de poluare pentru fiecare zonă în parte a orașului, inclusiv agenții economici vizați, fiind menționată și Eco Burn. Detalii aici: ”De ce a devenit irespirabil aerul în Ploiești, Brazi și Blejoi. Lista firmelor vizate pentru poluare”

VIDEO

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău