salvare_34588.jpgTraficul este dat peste cap pe DN1, la Comarnic, din cauza unui accident rutier. Două autoturisme cu cinci ocupanți au fost implicate.

UPDATE 2 - 17:36

Două victime, un bărbat în vârstă de 44 de ani, de naționalitate siriană, care a fost scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii, și o femeie, în vârstă de 40 de ani au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE 1- 17:25

Potrivit primelor informații furnizate de polițiștii prahoveni, se pare că un conducător auto care circula pe sensul de mers Brașov către Ploiești,ar fi pătruns pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune cu un alt auto care circula regulamentar.

Accidentul s-a produs pe raza localității Comarnic în fața sediului de poliție. Traficul este restricționat pe sensul de urcare (Ploiești către Brașov)

Conducătorul auto nevinovat este asistat la fața locului.

Știrea inițială 17:10

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova, o persoană este încarcerată. Alte trei sunt asistate medical la fața locului.

Au fost mobilizate un echipaj de stingere, unul de descarcerare și unul de prim ajutor.

Traficul este blocat în zonă.

Poliția se află la fața locului, urmând să cerceteze cauzele care au dus la producerea acestui eveniment rutier.

Foto cu caracter ilustrativ

salvare_60991.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg