Bătaie între elevi la un liceu din Plopeni. Poliția a demarat o anchetă! Ce spune conducerea școlii UPDATE

0
eleva-batuta_f5203.png

eleva-batuta_f5203.png

Polițiștii locali au intervenit astăzi pentru aplanarea unui conflict violent între doi elevi ai unui liceu din Plopeni. Cazul a fost preluat de Poliția Orașului Plopeni, care a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

UPDATE – Punctul de vedere al conducerii Liceului „Carol I“ din Plopeni

Din informațiile pe care Silvia Brabeceanu, directorul instituției de învățământ, le deținea până la momentul în care am contactat-o ne-a putut preciza faptul că răfuiala a fost între două fete, eleve ale liceului. Nu știa încă motivul bătăii dintre cele două, însă ne-a spus că urmează să aibă loc o întâlnire între reprezentanții Poliției, părinții elevelor și conducerea școlii în vederea discutării și luării măsurilor care se impun.

„Încă nu am obținut toate informațiile despre cele două fete. A venit un agent de la Poliție care ne-a spus despre bătaia dintre cele două fete, Așteptăm să avem și noi toate datele, vom sta de vorbă cu părinții și polițiștii și vom vedea ce e de făcut. Nu este o situație care ne onorează“, ne-a declarat directorul Liceului Carol I Plopeni. 

Comunicatul IJP Prahova:

Astăzi, în jurul orelor 09:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Plopeni, au fost sesizați de către lucrători din cadrul poliției locale Plopeni, cu privire la faptul că în incinta unui liceu de pe raza orașului, a avut loc o altercație între doi elevi.

În baza sesizării, s-au demarat cercetări, persoanele implicate au fost identificate și se efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a imprejurărilor producerii conflictului, aspecte ce fac obiectul unui dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău