permis-spaga_688e7.jpg

Zeci de persoane au obținut fără drept permise de conducere, multe neștiind să citească sau să scrie. A fost posibil din cauza unei rețele în care erau implicați șeful Serviciului pentru permise auto din Giurgiu şi primarul din Valea Dragului. Aceștia sunt acuzaţi că ar fi luat mită.

Potrivit Știrilor Pro TV, șeful serviciului permise auto din Giurgiu, Mitică Văduva, a fost arestat preventiv, iar primarul localităţii Valea Dragului, Marin Mototolea, este în arest la domiciliu. Cei doi oficiali sunt acuzaţi ar fi pus la punct un sistem de eliberare a permiselor contra cost, fără să le pese că viitorii şoferi nu ştiu să conducă şi pot să omoare oameni nevinovaţi.

Traseul banilor începea cu instructorii auto, care îi dădeau mai departe poliţiştilor examinatori însă mita ajungea şi la şeful serviciului pentru permise auto Giurgiu, dar şi la Marin Mototolea, primarul localităţii Valea Dorului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mtuitorii erau instruiţi să lase banii într-un coş de gunoi din sediul Serviciului pentru permise auto Giurgiu sau chiar sub biroul şefului.

Mitică Văduva avea un tarif clar: pentru cei care voiau să sară rândul şi să intre la examenele auto mai devreme, fără să mai aştepte după programări, mita era de 50 de euro. Dacă un candidat nu era sigur pe el dar insista să ia permisul tariful era de 300 de euro. Iar dacă cineva dorea să-şi înmatriculeze maşina pe loc, lăsa 100 de euro. 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg