bataie-sibiu_2509e.jpeg

După ce o femeie a fost agresată în weekend, pe o stradă din Sibiu, în văzul lumii, polițiștii s-au autozesizat și au reușit să identifice toate persoanele implicate. Potrivit autorităților, ar fi vorba despre o tânără care locuiește cu iubitul ei, pe strada Dorului, întreaga scenă având loc practic în fața casei. Cel care încerca să îi ia apărarea era fratele femeii, iar cea care a asistat la întreaga scenă fără să facă nimic era, se pare, chiar mama agresorului, arată reprezentanții IPJ Sibiu.

Femeia bătută pe o stradă din Sibiu și filmată pe geamul unei săli de sport a fost identificată. Ar fi vorba despre un caz de violență domestică, iar în aceste condiții agresorul ar putea scăpa basma curată dacă victima nu depune o plângere la Poliție, scrie Turnul Sfatului.

Vecinii au povestit că bărbatul violent și cea pe care a snopit-o în bătaie locuiesc într-o casă în care trăiesc peste 20 de oameni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Nu-mi fac de lucru cu ei. Stau vreo 25 într-o casă, aici pe stradă. Ce se întâmplă – aici se schimbă foarte mult chiriașii. Vine poliția după ce fac scandal, pleacă, vin alții. I-au prins pe unii cu furatul prin oraș, apoi au plecat și au venit unii noi. Văd că și ăștia fac scandal. E o casă cu probleme, dar noi nu ne băgăm să ne certăm cu ei”, au mărturisit vecinii, conform sursei citate.

Incidentul a avut loc pe o stradă din oraș, în fața unei săli de sport, a notat turnulsfatului.ro.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg