Cine este bărbatul care a bătut o tânără în Sibiu, în plină stradă

0
bataie-sibiu_2509e.jpeg

bataie-sibiu_2509e.jpeg

După ce o femeie a fost agresată în weekend, pe o stradă din Sibiu, în văzul lumii, polițiștii s-au autozesizat și au reușit să identifice toate persoanele implicate. Potrivit autorităților, ar fi vorba despre o tânără care locuiește cu iubitul ei, pe strada Dorului, întreaga scenă având loc practic în fața casei. Cel care încerca să îi ia apărarea era fratele femeii, iar cea care a asistat la întreaga scenă fără să facă nimic era, se pare, chiar mama agresorului, arată reprezentanții IPJ Sibiu.

Femeia bătută pe o stradă din Sibiu și filmată pe geamul unei săli de sport a fost identificată. Ar fi vorba despre un caz de violență domestică, iar în aceste condiții agresorul ar putea scăpa basma curată dacă victima nu depune o plângere la Poliție, scrie Turnul Sfatului.

Vecinii au povestit că bărbatul violent și cea pe care a snopit-o în bătaie locuiesc într-o casă în care trăiesc peste 20 de oameni.

„Nu-mi fac de lucru cu ei. Stau vreo 25 într-o casă, aici pe stradă. Ce se întâmplă – aici se schimbă foarte mult chiriașii. Vine poliția după ce fac scandal, pleacă, vin alții. I-au prins pe unii cu furatul prin oraș, apoi au plecat și au venit unii noi. Văd că și ăștia fac scandal. E o casă cu probleme, dar noi nu ne băgăm să ne certăm cu ei”, au mărturisit vecinii, conform sursei citate.

Incidentul a avut loc pe o stradă din oraș, în fața unei săli de sport, a notat turnulsfatului.ro.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău