IMG-20190911-WA0004-750x563_0a38e.jpg

S-a dat alarma în această dimineață la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani, unde un pacient a intrat cu un pistol în salon.

Incidentul s-a produs la secţia de cardiologie, unde bărbatul este internat. Pe secţie au ajuns echipaje de jandarmi, ambulanţa dar şi poliţiştii echipaţi cu veste antiglonţ, scrie monitorulbt.ro.

Se pare că bărbatul, în vârstă de 70 de ani, de loc din Vatra Dornei, a venit aseară la spital, acuzând probleme cardiace. Rudele au fost cele care au găsit pistolul în bagaj şi au solicitat poliţiştilor să îi ia acestuia arma.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pacientul nu a provocat scandal şi nu s-a folosit în vreun fel de arma respectivă.

La faţa locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

"Până la acest moment a fost luată măsura ridicării armei în cauza (pistol neletal dar supus autorizării). Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea regimului armelor, cu sancţiunea complementară a anulării permisului de port armă pentru o perioadă de 2 ani”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

sursa monitorulbt.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg