Pacient înarmat la spitalul judeţean din Botoşani

0
IMG-20190911-WA0004-750x563_0a38e.jpg

IMG-20190911-WA0004-750x563_0a38e.jpg

S-a dat alarma în această dimineață la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani, unde un pacient a intrat cu un pistol în salon.

Incidentul s-a produs la secţia de cardiologie, unde bărbatul este internat. Pe secţie au ajuns echipaje de jandarmi, ambulanţa dar şi poliţiştii echipaţi cu veste antiglonţ, scrie monitorulbt.ro.

Se pare că bărbatul, în vârstă de 70 de ani, de loc din Vatra Dornei, a venit aseară la spital, acuzând probleme cardiace. Rudele au fost cele care au găsit pistolul în bagaj şi au solicitat poliţiştilor să îi ia acestuia arma.

Pacientul nu a provocat scandal şi nu s-a folosit în vreun fel de arma respectivă.

La faţa locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

„Până la acest moment a fost luată măsura ridicării armei în cauza (pistol neletal dar supus autorizării). Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea regimului armelor, cu sancţiunea complementară a anulării permisului de port armă pentru o perioadă de 2 ani”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

sursa monitorulbt.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău