Screenshot_1_0046d.png

Un poliţist din Suceava a fost atacat în timp ce era cu copilul în braţe şi cu soţia de mână. Un tânăr l-a urmărit şi l-a înjunghiat din spate, chiar în centrul oraşului, după un mic conflict pe care l-au avut în parc. Agentul a fost rănit la mână, dar a apucat să predea copilul mamei care a fugit.  

Atacul barbar a durat mai puţin de două minute şi a fost filmat de camerele de supraveghere din oraş. La ora 20 şi 42 de minute, poliţistul îmbrăcat în civil iese din parc împreună cu soţia.

În braţe, agentul îşi ţine copilul într-un ham special. Bărbatul este atacat din spate de un individ înarmat cu un cuţit în timp ce aştepta culoarea verde a semaforului, scrie Observator.tv.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În timpul altercaţiei, poliţistul apucă să predea bebeluşul soţiei care se îndepărtează speriată. Iar el, cu câteva mişcări precise, reuşeşte să-l pună la pământ pe agresor şi să-i confişte arma.

Poliţistul avusese o mică altercaţie cu tânărul violent, cu câteva minute înainte de incident. Îl observase în timp ce abordase doi tineri care stăteau pe o bancă şi, pentru că era recalcitrant, a intervenit.

Atacatorul a reuşit să fugă după lupta cu agentul, dar a fost prins şi imobilizat mai târziu de colegii acestuia. Tânărul este cunoscut ca om al străzii cu antecedente penale şi a fost reţinut.

VIDEO AICI

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg