sinaia_629bc.JPGÎntr-o perioada în care părerea contribuabililor despre funcționarii publici este predominant negativă, există și situații care se abat de la regulă. Sunt și angajați în primării și alte instituții care au răbdarea și dorința de a le facilita oamenilor accesul la informații și servicii, dar și cetățeni care nu uită să mulțumească.

Una dintre situații a fost înregistrată la Primăria Sinaia, acolo unde un angajat al instituției a primit un mesaj la care nu se aștepta. De felul său, Viorel Marin (foto) sau Vio, cum îi spun colegii și prietenii, este o persoană serioasă, altruistă, dar a privit totul ca fiind parte din fișa-postului, dar și din dorința ca oamenii care-i cer ajutorul să nu bată nenumărate drumuri la Primărie și să stea cu orele la cozi, în condițiile în care soluția poate fi mult mai simplă.

vio_sinaia_1f01b.jpg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

A recurs la acest mod de abordare a job-ului său și cu Alexandra Dobrică, iar la scurt timp, feedback-ul a fost acesta:

Vă scriu să vă spun că, deși nu l-am întâlnit niciodată, Domnul Viorel Marin m-a ajutat să-mi rezolv o chestiune legată de avizarea pentru tăiere a unor copaci de pe terenul pe care îl dețin la Sinaia.

A acționat cu promptitudine și profesionalist, fără să-mi ceară să mă deplasez personal, mi-a răspuns la toate nelămuririle atât telefonic, cât și pe e-mail și, mai mult decât îi cerea probabil fișa postului, m-a făcut să înțeleg și pașii următori pe care trebuie să-i parcurg la Ocolul Silvic.

Cum o astfel de abordare profesionistă este rară în Administrația Publică, vă scriu pentru a vă informa de părerea mea deosebit de bună despre Dl. Marin.

Astfel de angajați trebuie încurajați și cultivați, vă rog astfel să distribuiți acest mesaj către șeful său pentru informare.

Un contribuabil mulțumit,
Alexandra Dobrică

Sursa foto: Mircea Balan și facebook Marian Panait

sinaia_66760.JPG

69997159_10220433162318776_5864849615886483456_o_543da.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg