112_3fe64.jpg
O bătrână , în vârstă de 88 de ani, este căutată de familie și polițiști. cei din urmă au fost sesizați de dispariția femeii sâmbătă seară.

La data de 07.09.2019, în jurul orelor 19:15, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Ploiești au fost sesizați în mod direct de despre faptul că numita Ioan Maria, în vârstă de 88 de ani, din Ploiești, ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. potrivit datelor furnizate de IPJ Prahova.

Se pare că acesta ar fi plecat de la domiciliu în dimineța zilei de sâmbătă, 07.09.2019, în jurul orelor 10:00, la domiciliul uneia dintre fiicele sale, tot din Ploiești, și nu a mai ajuns.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bătrâna are înălțimea de 1,55 m, 60 kg, constituție atletică, părul scurt alb și ochii căprui. Ca semne particulare, aceasta prezintă la ochiul drept, pe iris, o pată albă de mici dimensiuni.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o fustă de culoare maro cu dungi galbene, o bluză tip maiou de culoare galbenă din materal tricotat fără imprimeuri, fiind încălțată cu o pereche de papuci din material tip piele de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să informeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Din păcate,descrierea familiei nu a putut fi însoțită, momentan, și de o fotografie.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg