accident_5680a.jpg
Pericol în localitatea Blejoi, în incinta unei benzinării. Un autotren și o dubă au fost implicate în accidentul înregistrat aici.

Conform primelor informații furnizate de Inspectoratul de Urgență Prahova, un echipaj de pompieri acționează pentru asigurarea măsurilor specifice.

În accidentul înregistrat în incinta stației peco din Blejoi, un autotren încărcat cu fier vechi ar fi intrat în coliziune cu o autodubă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu sunt victime.

Poliția este în zona evenimentului rutier și face cercetări.

Foto cu caracter ilustrativ

accident_e79e4.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg