hqdefault_40dca.jpg

Ieri dimineață, polițiștii din Prahova au efectuat cinci percheziții la persoane bănuite de furt calificat. Trei persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Comunicatu IJP Prahova:

La data de 5 septembrie a.c., polițiștii Secției nr. 1 Ploiești au efectuat 5 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unui furt calificat, de la o societate comercială de pe raza mun. Ploiești. O percheziție a avut loc pe raza localității Valea Călugărească, trei percheziții pe raza localității Bucov și o percheziție în Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din cercetări au rezultat indicii că, la începutul lunii august a.c., pe timpul nopții și prin efracție, cei în cauză ar fi sustras un moped utilizat pentru efectuarea de livrări la domiciliu, din incinta unei societăți comerciale, de pe raza mun. Ploiești.

De la locuințele vizate, polițiștii au ridicat în vederea cercetărilor, bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, printre care și două mopede, unul dintre acestea fiind cel în cauză.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost estimat la 2.500 €. Trei mandate de aducere au fost puse în aplicare.

VIDEO

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg