accident_5f905.jpg
Accidentul de muncă a avut loc ieri, la Teișani. Victima este un bărbat, în vârstă de 44 de ani, domiciliat în orașul Nehoiu,  angajat al unei societăți care se ocupă de depozitarea containerelor mobile pentru locuit.

Ieri, în timp ce se afla la muncă, ar fi încercat să prindă un container de brațul unei macarale. Numai că, pe terenul pe care era amplasat modul pentru locuit, erau și niște stâlpi de curent electric.

În momentul în care bărbatul s-a suit pe container și l-a ancorat de brațul utilajului s-a format un arc electric, iar angajatul a căzut secerat la pământ.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O persoană a sunat la 112 și a alertat autoritățile.

Bărbatul electrocutat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalulului Județean Ploiești și a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și traumatism lombar, însă nu a rămas internat.

În cauză, Poliția a deschis dosar penal pentru neluarea măsurilor legale de securitate în muncă și pentru nerespectarea regulilor de sănatate în muncă. Totodată, cazul a intrat și în atenția ITM Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

accident_4a0a0.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg