04b36dc8-bbe8-44a9-b408-5217bba3aed3_99b2f_316af.jpg

Directorul adjunct al CSM Ploiești, Lucian Rădulescu, a fost filmat în timpul unui scandal provocat după ce a fost amendat de un polițist pentru staționare interzisă la Păuești. Ieri, protagonistul imaginilor care au devenit virale l-a reclamat pe agent la conducerea IJP Prahova pentru comportament abuziv și că i-a stricat imaginea prin divulgarea identității sale în spațiul public.

Informațiile despre cine este Lucian Rădulescu, despre incident și video AICI.  

După incident, Rădulescu s-a dus după agent la sediul din Păulești, continuând să aibă atitudinea recalcitrantă. Un ofițer a sesizat că Rădulescu emana halenă alcoolică, așa că a decis să-l testeze cu etilotestul. Rezultatul: 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat. Lui Lucian Rădulescu i-a fost reținut permisul de conducere, fiind sancționat contravențional pentru injurii și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. În punctul de vedere exprimat de Lucian Rădulescu pentru observatorulph.ro, acesta susținea că ”Am fost vânat, îmi pare rău pentru limbaj!”, însă nu menționa nimic despre alcool.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ieri, după ce scandalul a devenit unul public, fiind preluat de majoritatea ziarelor și televiziunilor, Rădulescu a depus o plângere la sediul IJP Prahova în care-l acuză pe agentul respectiv de comportament abuziv și transmiterea în spațiul public a datelor cu caracter personal.

Citește și Cine este polițistul implicat în scandalul provocat de Lucian Rădulescu la Păulești. ”Folosesc bodycam pentru protecţia mea”

Pe de altă parte, șeful lui Rădulescu de la CSM, CRISTIAN NICA, a declarat pentru Pro TV: „Am rămas consternat, pentru club şi chiar şi pentru mine este o pată destul de delicată, acum am aflat şi eu. Mai are comportament coleric, dar nu credeam că se manifestă în asemenea condiţii”.

După ce imaginile publicate pe Facebook de Marian Godină au devenit virale, Rădulescu a fost concediat de parlamentarul PSD Laura Moagher al cărui consilier era.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg