politist_64da1.jpg

Imaginile cu Lucian Rădulescu, director adjunct al CSM Ploiești, care înjură și amenință un polițist la Păulești, au devenit virale, după ce au fost publicate pe Facebook de Marian Godină.

Agentul pe care Rădulescu a vrut să-l intimideze arătându-i legitimația de consilier al deputatului PSD, Laura Moagher, se numește Sever Alexandru Lazăr. Acesta a recunoscut că el l-a filmat pe Rădulescu ”în acțiune”.

Am achiziţionat personal acest bodycam pentru protecţia mea în primul şi în primul rând şi pentru a se vedea realitatea cu care ne confruntăm. Unii chiar recurg şi la anumite ameninţări, cum că ştiu anumite persoane, cunosc anumite persoane, încercând să influenţeze.” a declarat agentul principal de poliție pentru Știrile Pro TV.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește Scandalul Lucian Rădulescu vs. Poliția Prahova: Era sub influența alcoolului și a sunat la 112, reclamând că polițiștii i-au luat actele

În urma scandalului, deputatul l-a concediat pe consilier, iar PSD Prahova s-a delimitat de comportamentul său, precizând că nu mai este membru de partid încă din luna aprilie.

sursa foto: captură Știrile Pro TV

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg