646x404_1_6d94a.jpg

Procurorii DIICOT au cerut ajutorul singurului ofiţer specializat în analiza comportamentală din Poliţia Română pentru a-l studia pe Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. Este vorba de ploieșteanul Dorin Dumitran, care a fost socio-psiholog în cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalitaţii al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova înainte să devină profiler în cadrul IGP.

Potrivit Pro TV, Profiler-ul Poliţiei Române, ofiţerul care a reuşit până acum să intre în minţile mai multor criminali periculoşi, are misiunea de a face profilul psihologic al lui Gheorghe Dincă.

El trebuie să afle ce anume l-ar fi putut determina să fie atât de violent, dacă a minţit sau nu când a vorbit despre ororile din casa lui din Caracal şi dacă a făcut sau nu alte victime, nu doar Alexandra şi Luiza, cele două tinere pe care el a mărturisit că le-a răpit şi ucis.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Oriunde şi din partea oricui ar putea apărea un factor declanşator care să îl determine să iasă să caute copi. Aceste fenomene care ţin de lumea fanteziilor sexuale, se petrec doar în lumea intimă, în planul personalităţii sale. Dacă nu pot abuza în familie, pedofilii ies pe stradă.” a declarat pentru sursa citată.

Cât timp a activat la IJP Prahova, Dumitran a reușit să identifice mai mulți violatori și criminali care au acționat la Ploiești. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg