Domnule viceprimar Ganea, îl mai țineți director la CSM Ploiești pe Rădulescu, cel care înjură și amenință polițiști?

0
WhatsApp_Image_2019-09-04_at_11.36.07_1_efd6d.jpeg

WhatsApp_Image_2019-09-04_at_11.36.07_1_efd6d.jpeg

Lucian Rădulescu, directorul adjunct al CSM Ploiești, a fost filmat în timp ce înjură ca la ușa cortului după ce a fost amendat de un polițist pentru staționare interzisă la Păulești.

În imaginile publicate de Marian Godină pe Facebook (video AICI) se vede cum Rădulescu vrea să-l intimideze pe agent aruncându-i o legitimație de Camera Deputaților, acesta fiind consilierul parlamentarului PSD, Laura Moagher.

După ce a scena a devenit virală, de parcă nu ar fi știut cine este cu adevărat Rădulescu, Laura Moagher a anunțat concedierea lui de la cabinetul parlamentar. Rămâne de văzut dacă este doar o poziție de imagine sau chiar așa se va întâmpla. Cu pesediștii nu ești niciodată sigur :).

Rădulescu este însă șeful Hipodromului din Ploiești și directorul adjunct al CSM Ploiești, bun prieten și apropiat al viceprimarului PSD, Cristian Ganea.

Profit de această oportunitate să-i adresez o întrebare domnului viceprimar Ganea: Un astfel de personaj mai poate fi șef în Primăria Ploiești? Da, știm că a dat concurs pe post :)))), dar încercați cu o demisie de onoare…

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău