WhatsApp_Image_2019-09-04_at_11.36.07_1_efd6d.jpeg

Lucian Rădulescu, directorul adjunct al CSM Ploiești, a fost filmat în timp ce înjură ca la ușa cortului după ce a fost amendat de un polițist pentru staționare interzisă la Păulești.

În imaginile publicate de Marian Godină pe Facebook (video AICI) se vede cum Rădulescu vrea să-l intimideze pe agent aruncându-i o legitimație de Camera Deputaților, acesta fiind consilierul parlamentarului PSD, Laura Moagher.

După ce a scena a devenit virală, de parcă nu ar fi știut cine este cu adevărat Rădulescu, Laura Moagher a anunțat concedierea lui de la cabinetul parlamentar. Rămâne de văzut dacă este doar o poziție de imagine sau chiar așa se va întâmpla. Cu pesediștii nu ești niciodată sigur :).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Rădulescu este însă șeful Hipodromului din Ploiești și directorul adjunct al CSM Ploiești, bun prieten și apropiat al viceprimarului PSD, Cristian Ganea.

Profit de această oportunitate să-i adresez o întrebare domnului viceprimar Ganea: Un astfel de personaj mai poate fi șef în Primăria Ploiești? Da, știm că a dat concurs pe post :)))), dar încercați cu o demisie de onoare...

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg