32a29d05-trafic-restrictionat_56def.jpg
O razie a polițiștilor prahoveni, derulată în weekend, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a scos, di nou, la iveală faptul că pentru unii legea și siguranța pe drumurile publice sunt…opționale. Controalele au vizat, cu precăderea, depistarea conducătorilor-auto, aflați sub influența alcoolului si a substanțelor psihoactive.

Astfel, au fost verificate 177 de autovehicule, 189 de persoane legitimate și efectuate 102 testări cu aparatul etilotest și doua testări cu aparatul Drugtest.

Politistii au aplicat 36 de sancțiuni în valoare de peste 12.100 de lei, fiind reținute trei permise de conducere și retrase patru certificate de înmatriculare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dintre aceștia s-au remarcat doi tineri, unul prin consumul de droguri, altul printr-o alcoolemie care i-au amorțit cu siguranță reflexele…

Primul, în vârstă de 35 de ani, a fost oprit în jurul orelor 03:30, pe Bulevardul Republicii din Ploiești. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că subiectul este pozitiv la cannabis.

Politistii au deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Cel de-al doilea, în vârstă de 25 ani, s-a ales de asemenea cu o „recompensă“ penală, șofând cu o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Foto cu caracter ilustrativ

32a29d05-trafic-restrictionat_1c6e8.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg