foto_pompieri_96e08.jpeg
Mobilizare a pompierilor prahoveni pentru salvarea unei persoane care a căzut într-un puț din localitatea Boldești-Scăeni. Acțiunea este în curs de desfășurare, iar din primele informații victima este conștientă.

UPDATE 11.50

Conform informațiilor ISU Prahova, bărbatul are 54 de ani. Acesta era pe câmp cu oile și a căzut accidental într-un puț părăsit. A fost asistat medical, însă a refuzat transportul la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

ȘTIREA INIȚIALĂ

Persoana căzută este un bărbat, în vârstă de 54 de ani. Puțul este fără apă, cu un diametru de un metru.

La locul evenimentului au fost mobilizate un echipaj de stingere și unul de terapie intensivă mobilă.

Revenim cu detalii.

Foto cu caracter ilustrativ

foto_pompieri_db1e5.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg