camera_d60a6.jpg

În Ploiești, liniștea și ordinea publică sunt tulburate frecvent de diverși indivizi certați cu bunul simț. De cele mai multe ori, aceștia scapă fără amenzi.

În ultima perioadă, observatorulph.ro a publicat mai multe fapte anti-sociale petrecute în diverse cartiere ale Ploieștiului, precum zona Kaufland Vest, unde parcul a fost transformat în loc de jocuri de noroc (detalii și imagini AICI)

Săptămâna trecută și strada Sinăii a fost blocată de câțiva băieți de cartier, care beau bere și jucau remi în mijlocul străzii și doar intervenția jandarmilor le-a spart gașca (VIDEO AICI).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Recent, un cititor ne-a trimis imagini surprinse de o cameră de supraveghere cu o mașină parcată pe strada Clemenței vandalizată de un individ aflat cel mai probabil sub influența băuturilor alcoolice.

”Nu este prima dată când mașina familiei noastre este vandalizată. Degeaba facem reclamație la Poliție. În zonă, mai ales în curtea școlii Sfântul Vasile se adună numeroși cetățeni care consumă alcool și fac gălăgie. Unul dintre ei a dat cu picioarele în mașină. Nu mai știm ce să facem”, a fost mesajul cititorului nostru.

VIDEO 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg