Capture_c50c6.JPG
Accident la DN72, în zona Bauelemente. În impactul produs pe artera care leagă Ploieștiul de Târgoviște au fost implicate două autoturisme.

UPDATE - 13.43

Potrivit ultimelor informații transmise de IPJ Prahova, au fost transportate la spital două victime, rănite ușor la prima vedere. Este vorba despre tânăra din auto nevinovat și soferul autoturismului care nu s-ar fi asigurat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conducătorii auto au fost testați în vederea stabilirii alcoolemiei, iar rezultatele au fost negative

ȘTIREA INIȚIALĂ: 

Din primele verificări ale polițștilor, se pare că șoferul unui auto care ieșea din zona Bauelemente nu s-ar fi asigurat la intrarea pe DN72 și a intrat în coliziune cu un alt auto condus regulamentar.

O tânără de aproximativ 16 ani primește îngrijiri medicale la fața locului. La primele investigații pare a fi rănită ușor. 

Poliția este la fața locului și face cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs impactul. 

Foto:

Capture_2f515.JPG

29b1b494-a94f-4705-b98c-7ad2d8d5cf55_7834c.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg