incendiu_foc_vegetatie_917ac.jpg
Dorința de a-și curăța terenurile, focul nesupravegheat și temperaturile ridicate reprezintă principalii factori care duc la incendiile de vegetație. În ciuda avertismentelor lansate de ISU Prahova și a legislației care prevede inclusiv sancțiuni pentru cei care-și curăță grădinile prin incendiere, mulți cetățeni riscă fără a realiza la ce probleme pot crea.

Duminică, pompierii prahoveni au fost solicitați să intervină în comuna Bărcănești, sat Barcanesti, A3, comuna Valea Călugărească, sat Schiau, comuna Florești, comuna Ariceștii Rahtivani, sat Buda, în comuna Târgșorul Vechi, sat Zahanaua.

În toate situațiile a fost detașată câte un echipaj pentru stingerea focului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu au fost raportate victime.

Foto cu caracter ilustrativ

incendiu_foc_vegetatie_c1c9e.jpg

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg