ambulanta_noaptea_50df6.jpgEvenimentul rutier s-a produs vineri seară pe DJ 147. Atât pietonul, cât și motociclistul implicați în accident au sub 25 de ani.

Potrivit informațiilor polițiștilor prahoveni, pe raza comunei Gherghița, la intersecția DC 15A cu DJ 147, un motociclist de 22 de ani care circula regulamentar ar fi acroșat un pieton de 24 de ani. Cel din urmă se pare că se angajase în traversare prin loc nepermis.

Pietonul a fost transportat la spital. Din primele investigații ale medicilor se pare că are fractură la picior.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițștii continuă cercetările și în acest caz.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg