accident_tren_953b5.jpg
Mai multe accidente au fost semnalate, vineri seară, la numărul unic de urgență 112. Printre acestea se numără și o fată care a fost lovită de tren, la Albești.

Din informațiile furnizate la 112, victima accidentului feroviar este conștientă.

Conform primelor verificări ale polițiștilor, se pare ca o tânără care circula pe lângă o bicicletă nu s-ar fi asigurat la trecerea peste calea ferată din Halta Muru, fiind acroșată de un tren Interegio, care circula pe direcția Buzău-București.

Victima a fost transportată la spital (posibil fractură umăr).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii acestui eveniment.

Foto cu caracter ilustrativ

accident_tren_6f09c.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg