razie_piata_bb194.JPG
Comercianții din Piața Agroalimentară din comuna Puchenii Mari au primit vizita unui „client“ mai puțin dorit. O echipă a Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a organizat o razie pentru identificarea și verificarea activității ilicite în domeniul comerțului cu legume și fructe.

Astfel, lucrătorii specializați în investigarea criminalității economice, sprijiniți de lucrători din cadrul mai multor structuri ale inspectoratului, au verificat 49 de agenți economici și 30 de producători agricoli, fiind legitimate 128 de persoane.

Au fost aplicate 81 de sancțiuni contravenționale, in valoare de peste 102.000 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au confiscat peste 6700 kg de legume și fructe, precum și alte bunuri nealimentare, în valoare totală de peste 11.000 lei.

Printre cele constatat, a fost depistată o persoană fizică care a oferit spre vânzare și a comercializat cantitatea de 2210 kg pepeni, pentru care nu a putut face dovada provenienţei. Marfa a fost confiscată, iar negustorul amendat cu 1500 lei.

O altă persoană fizică a fost depistată de polițiști oferind spre vânzare și comercializând cantitatea de 148,6 kg fasole boabe, pentru care nu a putut face dovada provenienţei. În acest caz, a fost aplicată amendă și confiscarea mărfii.

Sursa VIDEO: IPJ Prahova

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg