girl-2209228_960_720_dc51c.jpg

31 de poliţişti au fost mobilizaţi pentru dispariţia unei fetiţe de 11 ani, dispărute din Târgovişte în timp ce s-ar fi aflat într-un parc din oraş, împreună cu surorile sale. Tatăl său i-a anunţat dispariţia la miezul nopţii.

După 5 ore, fetiţa a fost găsită pe bicicletă, pedalând fără ţintă, probabil încercând să găsească drumul spre casă.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște informează că, în jurul orei 00:29, au fost sesizați prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către un bărbat, din municipiu, cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 11 ani a dispărut.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Imediat, la nivelul Inspectoratului s-a constituit o echipă complexă, formată din 31 de polițiști, care a demarat activitățile de căutare a minorei. De asemenea, aceasta a fost dată în urmărire națională. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 25 august a.c., în intervalul orar 20:30-00:00, minora, împreună cu surorile sale, s-ar fi jucat într-un parc din Târgoviște și nu ar mai fi revenit la domiciliu. În urma activităților de căutare, desfășurate pe durata a aproximativ 5 ore, minora a fost depistată de către polițiști în timp ce se deplasa cu bicicleta pe o stradă din municipiu", informează poliţiştii, citaţi de targovistelive.ro.

Fetiţa fost predată în regim de urgență reprezentanților Direcției Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmbovița. Bunica fetei, tutorele legal, a fost sancționată contravențional pentru nesupravegherea minorei.

sursa targovistelive.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg