girl-2209228_960_720_dc51c.jpg

31 de poliţişti au fost mobilizaţi pentru dispariţia unei fetiţe de 11 ani, dispărute din Târgovişte în timp ce s-ar fi aflat într-un parc din oraş, împreună cu surorile sale. Tatăl său i-a anunţat dispariţia la miezul nopţii.

După 5 ore, fetiţa a fost găsită pe bicicletă, pedalând fără ţintă, probabil încercând să găsească drumul spre casă.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște informează că, în jurul orei 00:29, au fost sesizați prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către un bărbat, din municipiu, cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 11 ani a dispărut.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Imediat, la nivelul Inspectoratului s-a constituit o echipă complexă, formată din 31 de polițiști, care a demarat activitățile de căutare a minorei. De asemenea, aceasta a fost dată în urmărire națională. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 25 august a.c., în intervalul orar 20:30-00:00, minora, împreună cu surorile sale, s-ar fi jucat într-un parc din Târgoviște și nu ar mai fi revenit la domiciliu. În urma activităților de căutare, desfășurate pe durata a aproximativ 5 ore, minora a fost depistată de către polițiști în timp ce se deplasa cu bicicleta pe o stradă din municipiu", informează poliţiştii, citaţi de targovistelive.ro.

Fetiţa fost predată în regim de urgență reprezentanților Direcției Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmbovița. Bunica fetei, tutorele legal, a fost sancționată contravențional pentru nesupravegherea minorei.

sursa targovistelive.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg