sapoca_2_09792.jpg

Cea de a 6-a victimă era internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, și a decedat luni dimineaţă. 

Pacienta avea 79 de ani si suferise o intervenţie chirurgicală complexă, pe toată perioada tratamentului a fost în stare gravă, intubată, instabilă hemodinamic, ventilată mecanic.

Un comunicat al Ministerului Sănătăţii, remis News.ro, aduce următoarele precizări legate de bilanțul victimelor: 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Starea de sănătate a pacienţilor transferaţi la celelalte unităţi sanitare este următoarea: Spitalul Sf. Pantelimon - pacienta internată aici a fost transferată în cursul zilei de vineri la Spitalul Judeţean Buzău - secţia Neurologie, pacientul care suferise intervenţia chirurgicală este în continuare intubat, în comă profundă, grav; Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar - pacientă de 62 ani - este programată astăzi pentru intervenţie chirurgicală; pacientă 83 ani - evoluţie pozitivă, anemia corectată, în cursul săptămânii e posibil să fie transferată înapoi la Buzău; pacient 60 ani - evoluţie pozitivă, în tratament convenţional, e încă deschisă opţiunea pentru soluţia chirurgicală; Spitalul Floreasca - starea pacientului se menţine gravă, cu toate că sedarea a fost oprită, coma nu s-a superficializat, prezintă pusee severe de hipertensiune arterială şi stări febrile, iar prin lipsa de progres clinic, şansele pacientului scad progresiv.”

Şase persoane au murit şi şapte sunt rănite, după ce un bărbat de 38 de ani, cu sevraj etilic, a atacat cu stativul de la perfuzii pacienţii din două saloane ale Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca.

sapoca_2_091ab.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg