incendiu-vegetatie-uscata_7482b_fd233.jpg
Pompierii sunt în alertă din cauza numărului mare de incendii de vegetație iscată înregistrate în ultima perioadă în Prahova. În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, aceștia au fost solicitați să lichideze focul în 29 astfel de cazuri, salvând și o persoană aflată în situație de urgență.

Având în vedere că statistica specifică acestei perioade relevă o creștere a numărului de incendii, în special pe fondul igienizărilor de sezon, reprezentanții ISU Prahova le reamintește cetățenilor că nerespectarea prevederilor legale privind interzicerea arderilor de vegetație uscată atrage după sine aplicarea de sancțiuni contravenționale, cu amenzi de până la 6.000 lei.

În ultima lună, aproape că nu a fost zi în care să nu fie semnalat un astfel de incendiu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto cu caracter ilustrativ

incendiu-vegetatie-uscata_7482b_4b1ba.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg