mum-teen-4-1024x674_161e1.jpg

O tânără de 14 ani a pus la cale un plan care să-i permită să se ducă liniştită la iubitul din Bucureşti, cunoscut pe Facebook, fără ca mama ei să ştie. 

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Ciurea informează că au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie, de 36 de ani, din comuna Șcheia, cu privire la faptul că a fost anunțată de fiica sa, în vârstă de 14 ani despre faptul că ar fi fost răpită de pe stradă de către persoane necunoscute. 

"Aceasta a declarat faptul că în dimineaţa zilei de 24 august a.c., în timp ce se deplasa spre satul Şcheia, ar fi fost luată la ocazie cu un autoturism tip dubă, după care ocupanţii acestuia ar fi legat-o de mâini şi picioare și ar fi dus-o într-un loc necunoscut, iar ulterior, în jurul orei 10.00, ar fi reușit să scape și i-ar fi solicitat unei femei să o transporte cu un autoturism, în comuna Șcheia", precizează poliţiştii, conform Libertatea.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat minora pe raza comunei Șcheia.

Din investigațiile efectuate, s-a constatat faptul că, în dimineața de 24 august a.c., minora ar fi plecat de la domiciliu, cu intenția de a se deplasa în municipiul București pentru a se întâlni cu un tânăr cunoscut pe o rețea de socializare, iar pentru a-și acoperi plecarea ar fi sunat-o pe mama sa și i-ar fi relatat că ar fi fost răpită și legată.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg