accident-dn1-azuga_14e9b_ce615.jpg
Accident rutier în comuna Gherghita, pe Autostrada Ploiești-București (A3). Au fost implicate două autoturisme, cu șapte ocupanți.

UPDATE: Patru adulți implicați în accident au necesitat transportul la spital, iar traficul în zonă a fost deviat pentru continuarea cercetărilor la fața locului.

Impactul s-a produs la kilometrul 58. Dintre șapte persoane din autoturismele implicate în evenimentul rutier, doi sunt copii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Au fost mobilizate două echipaje de pompieri și o ambulanta Smurd.

Poliția este, de asemenea, la fața locului pentru cercetări și fluidizarea traficului.

Foto cu caracter ilustrativ

accident-dn1-azuga_14e9b_26877.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg