descărcare_5ec76.jpg
Alerta ANM, cod galben de vreme severă imediată, a fost extinsă pentru mai multe localități din Prahova. Se vor înregistra frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula local 25...30 l/mp, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni.

Fenomene meteorologice asteptate: frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, grindină de dimensiuni mici și medii Fenomene asociate: averse ce vor cumula 15...25 l/mp

Lista localităților, unde vremea se va strica în această seară este completată de: Vălenii de Munte, Gura Vitioarei, Drajna, Sângeru, Podenii Noi, Posești, Teișani, Bălțești, Gornet, Șoimari, Gornet-Cricov, Predeal-Sărari, Apostolache, Păcureți, Cărbunești, Chiojdeanca, Surani, Lapoș, Ariceștii Zeletin, Salcia, Tătaru, Jugureni;

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto cu caracter ilustrativ:

descărcare_ddf19.jpg

Citește și

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg