vreme_rea_e1cf0.jpg
Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare tip cod galben de vreme severă imediată în județul Prahova. Se vor înregistra frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula local 25...30 l/mp, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni.

Avertizarea este în vigoare până la orele 19.00.

Fenomene meteorologice asteptate: frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula local 25...30 l/mp, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Localitățile din județul nostru, vizate de acest cod sunt: Ploiesti, Băicoi, Brazi, Urlați, Boldești-Scăeni, Valea Călugărească, Bucov, Plopeni, Bărcănești, Puchenii Mari, Ariceștii Rahtivani, Târgșoru Vechi, Blejoi, Albești-Paleologu, Berceni, Gorgota, Râfov, Drăgănești, Păulești, Lipănești, Dumbrava, Dumbrăvești, Cocorăștii Colț, Tinosu, Plopu, Gherghița, Olari;

Foto cu caracter ilustrativ:

vreme_rea_47e60.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg