img_8_89163.jpg

Una dintre fetele pe care polițistul din Sibiu le-ar fi agresat sexual este campioană națională la box. Bărbatul este acuzat că a încercat să întrețină relații sexuale cu copila de 12 ani, atunci când a mers cu ea la București, în calitate de antrenor, pentru a participa la antrenamentele lotului național. Același lucru s-a întâmplat și cu o altă fată, de 17 ani, pe care acesta o antrena.

Polițistul de 47 de ani este instructor în cadrul secției de box a CSM Sibiu. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu îl acuză că, în timpul antrenamentelor, le-ar fi atins pe fete pe picioare, fese și sâni, fără consimtământul acestora, relatează stiridesibiu.

Agentul de poliție este cercetat pentru tentativă de viol în cazul fetei de 12 ani și pentru agresiune sexuală în cazul unei adolescente de 17 ani, ambele minore fiind eleve pe care le antrena.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit anchetatorilor, în aprilie 2018, polițistul a mers cu fata de 12 ani la București pentru antrenamente la lotul național feminin de box. Fata era de două ori campioană națională la box și voia să facă sport de performanță.

Acolo s-a cazat în aceeaşi cameră cu minora, iar în timpul nopţii, a încercat prin exercitarea unor acte de constrângere fizică să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată, în vârstă de doar 12 ani la acea dată, în timp ce victima se afla sub paza şi îngrijirea lui, în calitate de antrenor al acesteia.

Povestea s-a repetat și în februarie 2019, când antrenorul a fost la București cu o altă fată, de 17 ani, pentru că ea urma să susțină o demonstrație sportivă.

Miercuri, polițistul a fost reținut pentru 24 de ore și în ziua următoare a fost prezentat Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Instanța a respins propunerea procurorilor și a decis ca polițistul să fie plasat în arest la domiciliu.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg