traseu_ratp_e3cf7.jpg
Incident în jurul orelor prânzului, în stația „Poșta Mare“, de pe Bulevardul Independenței. Un bărbat, în vârstă de 70 de ani, a căzut în momentul în care a coborât din traseul 30.

Călătorii s-au alertat, crezând că bărbatului i s-a făcut rău, și au sunat la 112. Căzătura se pare că s-a produs însă din cauza faptului că omul ar fi alunecat pe scara mijlocului de transport.

Acesta a fost asistat medical la fața locului, având o lovitură la genunchi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bătrânul a refuzat transportul la spital.

Foto cu caracter ilustrativ

traseu_ratp_fc098.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg