ridicare-maini-bucuresti-auto-bild_8bfcd.jpg

Primăria Municipiului București (PMB) a publicat lista străzilor de pe care va ridica mașinile parcate neregulamentar, prin Poliția Locală, începând cu data de 26 august 2019. În general, sunt vizate arterele administrate de PMB pe care circulă mijloacele de transport în comun, scrie Libertatea.ro.

Cele mai importante șosele și bulevarde din sectorul 1, unul dintre cele mai aglomerate ale Capitalei sunt: Aerogării, Aviatorilor, Banu Manta, Ficusului, Iancu de Hunedoara, București-Ploiești, Ion Mihalache, Calea Victoriei și Piața Victoriei, Piața Romană, șoseaua Pipera sau Piața Presei.

Poliția Locală din București a precizat că deține platformele necesare pentru aceste acțiuni, iar mașinile vor fi duse în centrele din bulevardul Metalurgiei 69-71 (sectorul 4) și Bulevardul Timișoara 110 (sectorul 6). 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Care sunt costurile ridicării mașinilor parcate neregulamentar:

  • Tarife de ridicare: 200 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de până la 5 tone, inclusiv 270 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de peste 5 tone
  • Tarife de transport: 150 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de până la 5 tone, inclusiv 200 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de peste 5 tone
  • Tarife de depozitare: 150 lei/zi.

Vezi aici lista completă a străzilor administrate de PMB, împărțită pe sectoare!

sursa Libertatea

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg