646x404_93b0a.jpg

Astăzi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Călugărească au efectuat 4 percheziții la persoane bănuite de furt calificat. Descinderile au avut loc pe raza comunei Valea Călugărească.

Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 28/29 ianuarie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns într-o locuință situată în comuna Valea Călugărească, sat Rachieri, de unde ar fi sustras mai multe unelte și scule electrice.

De la locațiile vizate polițiștii au ridicat mai multe bunuri susceptibile a proveni din activitatea infracțională, cum ar fi: scule și unelte folosite în construcții (bormașini, flexuri, polizoare, fierăstraie electrice, etc.), telefoane mobile, precum și suma de 2500 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la aproximativ 5000 de lei. Cinci mandate de aducere au fost puse în executare, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției pentru audiere.

Activitățile au beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Grupării de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Sursa: IJP Prahova

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg