bataie-cu-sabii-in-capitala-532862-e1559980204423_ded8e.jpg

Festivalul „Zilele Orașului Plopeni” a fost întrerupt ieri de un scandal monstru, provocat de două grupări rivale, care s-au bătut cu bâte și lopeți. Mai multe persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Scandalagiii au fost amendați și vor fi cercetați penal.

UPDATE De ce s-au bătut cu bâtele românii cu rromii la Zilele orașului Plopeni

Incidentul s-a petrecut în timpul unui concert organizat pe stadionul din oraș, când membrii a două grupări rivale s-au luat la bătaie, folosind bâte și lopeți.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit IJJ Prahova, ”efectivele de jandarmi au intervenit pentru stoparea activităţii şi aplanarea conflictului, folosind mijloacele de intervenție din dotare”.

După aplanarea conflictului, șapte scandalagii au fost condusi la sediul poliției oraşului Plopeni, unde au fost identificati, audiati şi li s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate la faţa locului, de către personalul medical din cadrul S.J.U.Ploieşti, neimpunându-se internarea nici unei persoane.

”In cauza a fost întocmit proces-verbal de sesizare a organelor judiciare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tulburarea gravă a ordinii publice” se arată în informarea IJJ Prahova.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg