Descoperiri șocante în cazul femeii din Suceava care și-a ucis bebelușul  – VIDEO

0
Screenshot_1_e3318.png

Screenshot_1_e3318.png

O femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, din județul Suceava, a născut ieri și și-a îngropat copilul în curtea casei sale. 

Femeia, mamă a trei copii, a născut un copil pe care l-a băgat într-un sac menajer pe care l-a legat, a notat monitorulsv.ro.

Mai mulți polițiști și criminaliști au ridicat, marți seara, noi probe din gospodăria femeii acuzate că și-ar fi asfixiat bebelușul. Procurorii au săpat în două locuri din grădină indicate chiar de femeie. Din acele zone, criminaliștii au ridicat mai multe probe. Anchetatorii au stabilit că, marți, femeia a născut acasă un copil, fără a fi asistată de medici. Ea este acuzată că apoi a omorât bebelușul pe care l-a asfixiat cu un sac de gunoi. 

La audieri, femeia, ingineră la o multinațională, ar fi dezvăluit că și-ar mai fi îngropat în curte în ultimii doi ani încă doi copii. Echipe de polițiști criminaliști și judiciariști se află la fața locului, unde, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au început săpături, în curtea familiei.

A fost găsit sacul închis în care era copilul mort iar femeia a recunoscut aparent senin totul. Femeia în vârstă de 37 de ani este căsătorită, iar bărbatul acesteia se afla acasă. 

sursa monitorulsv.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău