627x0_6bec8.jpg

Mama Ioanei Condea, tânăra din Poiana Câmpina care a murit după ce a fost forţată să se prostitueze şi maltratată de un proxenet român în Germania, susține că a fost tratată de poliţiştii din Prahova la fel ca părinţii fetelor din Olt.

Ioana Condea a murit în ianuarie 2019, după ani de suferinţă pe un pat de spital din Koln. Aceasta a fost răpită, sechestrată și torturată de un proxenet român, cunoscut al DIICOT, în Germania. Pentru că a refuzat să se prostitueze, fata a fost bătută până când a transformat-o în legumă. A murit, după patru ani de comă, dependentă de aparate, într-o clinică privată din Germania.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mama Ioanei a cerut ajutorul poliţiştilor români de două ori

Ceea ce se cunoaşte mai puţin este că şi în acest caz poliţiştii au tratat cazul cu superficialitate. Graţiela Condea, mama Ioanei, a fost de două ori la Poliţie pentru a cere ajutorul. Ştia că fiica ei este sechestrată de un proxenet român în Germania, avea adresă, nume, fotografii, mărturia unei alte fete care reuşise să evadeze din infernul din Koln, dar toate acestea nu au fost suficiente pentru ca autorităţile din România să facă ceva pentru salvarea Ianei.

Citeste articolul integral pe adevarul.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg