646x404_2_ec26c.jpg

Bărbatul de 50 de ani, Valentin Robert C., din Boldești Sceni, reținut pentru pornografie infantilă a putut fi adus în fața judecătorilor abia după probele descoperite de polițiști în calculatorul său. Victima este o fetiță de 10 ani, vecina agresorului.

Potrivit adevarul.ro, în urma percheziţiilor informatice, anchetatorii au descoperit în calculatorul bărbatului o filmare făcută cu telefonul, în toaleta comună a blocului. Protagonistă era chiar fetiţa care l-a reclamat, după ce a amenințat-o că dacă spune cuiva la ce a fost supusă îi va omorî fratele și tatăl.

Surse apropiate de anchetă au precizat că imaginile sunt concludente, copila apare dezbrăcată şi pusă să-şi desfacă picioarele şi să se întoarcă apoi cu spatele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fetița a mai povestit că bărbatul a atins-o în zone intime.

sursa foto: Facebook

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg