ju-1_5a157.jpg

După ce cu o lună în urmă, prezentam un caz șocant de la Mizil, în care un bărbat a fost la un pas de moarte, fiind lovit cu toporul de 7 țigani extrem de periculoși, iar procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mizil a decis că pot fi cercetați doar sub control judiciar, în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, un nou incident a fost confirmat de către IPJ Prahova.

De această dată totul a pornit de la un scandal într-o altă familie de țigani. În jurul orei 23.00, din zona unui cămin de nefamiliști, o femeie a sesizat poliția, spunând că este victima unei agresiuni din partea soțului. Polițiștii au intervenit pentru a aplana conflictul, luând apoi femeia agresată de la locul indicat și conducând-o la secția de poliție, pentru a depune plângere.

În scurt timp, soțul agresor, însoțit de fratele și sora sa, ambii vitregi, au ajuns și ei la secția de poliție din Mizil. Agresorul avea în mâini o lamă de coasă și un ciob, amenințând că se automutilează. Nu s-a mulțumit însă cu atât, alături de rudele sale începând să îi amenințe și pe polițiști. Conform surselor aceștia i-ar fi amenințat cu moartea pe oamenii legii, amenințându-le totodată și familiile. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii mizileni au solicitat sprijinul mascaților, aceștia intervenind rapid și imobilizându-l pe agresor, pe care l-au și reținut pentru 24 de ore. În cauză i s-a deschis dosar penal pentru 4 fapte grave: ultraj, port și folosire fără drept a unor obiecte periculoase, lipsire de libertate, violență în familie. Frații vitregi ai agresorului sunt cercetați în stare de libertate pentru ultraj.

În cursul zilei de luni, procurorul de caz va dispune măsurile legale de după expirarea perioadei de reținere, care pot fi: arestarea pentru 30 de zile, control judiciar sau cercetarea în stare de libertate, fără vreo măsură suplimentară.

Vă reamintim că un alt caz, mult mai grav, s-a petrecut în luna iulie la Mizil. Un grup compus din șapte persoane, mai mulți cu antecedente penale, unul aflat chiar într-un termen de încercare pe durată de cinci ani ca urmare a comiterii unei alte infracțiuni, atacă o persoană, în fața familiei și a unui auditoriu numeros. Atacul a constat în lovituri cu bâta și toporul în urma cărora victima ajunge în comă la Spitalul Județean. Procurorul de caz a decis că agresorii nu sunt periculoși pentru societate, continuând cercetarea acestora sub control judiciar. Detaliile AICI.

Revenim cu detalii.

sursa incident: IPJ Prahova

ju-1_e4fa4.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg