pompieri.o4fewx08yg-1000x600_c7e60.jpg

Mai multe incendii s-au produs, în ultima perioadă, în Prahova. Flăcările au cuprins mai multe gospodării și terenuri agricole.

Astfel, duminică seara, în jurul orei 23:17, pompierii prahoveni au fost solicitați de urgență, în satul Coslegi din comuna Valea Călugărească, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Incendiul se manifesta violent, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, la o anexă gospodărească și la 1000 kg furaje depozitate în podul anexei. Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizate 4 echipaje de stingere, 15 pompieri militari au acționat pentru lichidarea și înlăturarea efectelor negative.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră, intervenția echipajelor fiind una dificilă din cauza cantității foarte mari de furaje depozitate în anexă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vineri, după-amiaza, 2 echipaje de stingere și unul de comandă s-au deplasat în municipiul Ploiești, pe starda Petrarca pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință. La sosirea echipajelor de pompieri la locul evenimentului, incendiul se manifesta cu degajare mare de fum în bucătărie. O femeie, în vârstă de 86 de ani, a suferit arsuri de gradul I, pe brațe, a fost evaluată medical la locul evnimentului, însă a refuzat transportul la spital. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui aparat de gătit nesupravegheat.

De asemenea, în acest weekend, pompierii militari prahoveni au acționat pentru localizarea și lichidarea a 5 incendii de vegetație uscată în localitățile Ploiești (strada Găgeni, Gheorghe Grigore Cantacuzino și Plajei), Baba Ana și Gura Vadului.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg