NDQwJmhhc2g9YmYzMDk1YjhiZGUxYjYzOWUyNTMyMGVkY2VhM2U5OTk.thumb_0865b.jpg

Mitingul de sâmbătă, din Piața Victoriei, restricționează circulația în centrul Capitalei. De la ora 14.30, Șoseaua Kiseleff se închide de la Strada Arhitect Ion Mincu la Piața Victoriei, iar de pe strada Paris șoferii nu mai pot intra în rond, ci vor fi obligați să facă dreapta. De la ora 17.00, când se așteaptă o creștere a numărului de protestatari, traficul ar putea fi restricționat complet în fața Guvernului, în perimetrul delimitat de Bulevardul Aviatorilor, Șoseaua Kiseleff, Bulevardul Mihalache, Strada Buzești, Calea Victoriei, Bulevardul Lascăr Catargiu și Bulevardul Iancu de Hunedoara.

Traficul în zona Guvernului va fi restricționat începând cu ora 14.30. Astfel,

- începând cu ora 14.30, în funcţie de sosirea participanţilor, se va restricţiona traficul rutier pe Şos. Kiseleff, între Str. Arh. Ion Mincu și Piaţa Victoriei, iar circulația va fi permisă pe Str. Arh. Ion Mincu; 
- începând cu ora 14.30, circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier pe o bandă, respectiv două benzi de circulaţie pe sens, în fața Guvernului României, între Bd. Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu, iar pe Str. Paris se va circula cu viraj dreapta către Statuia Aviatorilor, fără a fi permis accesul în Piața Victoriei, dinspre Str. Berzei și Bd. Ion Mihalache
- între orele 17.00 – 22.15, se va restricționa traficul rutier în Piața Victoriei, până la ocuparea perimetrului delimitat de: prelungirea Bd. Aviatorilor, Șos. Kiseleff, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzești, Calea Victoriei, intersecția Bd. Lascăr Catargiu și Bd. Iancu de Hunedoara, cu păstrarea unei zone de protecție în care traficul rutier și pietonal va fi restricționat, după cum urmează:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

- pe Str. Paris, segmentul cuprins între Bd. Aviatorilor și Str. Duliu Zamfirescu; 
- pe Str. Duliu Zamfirescu, segmentul cuprins între Str. Paris și Str. Louis Blanc; 
- pe Str. Louis Blanc, segmentul cuprins între Str. Paris și Bd. Iancu de Hunedoara; 
- breteaua Iancu de Hunedoara, de la intrarea în pasaj până la Piața Victoriei; 
- trotuarul și banda I de circulație de pe Bd. Aviatorilor, sensul de mers dinspre Piața Romană către Statuia Aviatorilor, segmentul din fața Guvernului României.

Polițiștii recomandă ca rute alternative Bd. Ion Mihalache – Bd. Mareșal Averescu – Bd. Mărăști – Piața Montreal – Șos. București-Ploiești și Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogării – Șos. București-Ploiești.

Pentru că în Capitală se anunță temperaturi ridicate, primarul general Gabriela Firea a aprobat ca Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București să asigure 10.000 de sticle de apă îmbuteliată (PET) și 4.000 de l de apă potabilă manifestanților. De asemenea, Primăria Capitalei va pune la dispoziție și 100 de toalete ecologice, amplasate în zonă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg