Șoferi iresponsabili pe drumurile din Prahova! O persoană depistată cu alcoolemie record la volanul unei mașini

0
baut_volan_d79f9.jpg

baut_volan_d79f9.jpg
Polițiștii rutieri au întocmit noi dosare penale pe numele unor conducători auto care au fost depistați circulând pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Opt persoane au fost depistate în această situație, în week-end-ul trecut. S-au confruntat și cu un record…nedorit.

În seara zilei de 04 august, în localitatea Ciorani, polițiștii au depistat recordul week-end-ului, respectiv o valoare de 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoare înregistrată de un barbat în vârstă de 41 de ani, din comuna amintită.

Cu dosar penal s-a ales și un bucureștean în vârstă de 46 de ani care a fost depistat de către polițiștii Poliției Orașului Bușteni, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat alcoolemie de 0,76 mg/l.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta a furnizat în dreptul său, datele de identitate ale fratelui său decedat.

Totodată, din cercetări a rezultat și faptul că, acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul este cercetat penal atât pentru conducere fără permis de conducere și sub influența alcoolului, cât și pentru infracțiunea de fals privind identitatea.

Sâmbătă dimineață, Polițiștii din Vălenii de Munte, au depistat pe raza satului Teișani, un localnic în vârstă de 37 de ani, cu o alcoolemie de 0,42 mg/l. Și acesta s-a ales cu dosar penal, iar până la finalizarea cercetărilor, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Un alt conducător auto, în vârstă de 33 ani din Azuga, a fost depistat la volanul unui vehicul cu o alcoolemie de 0,72 mg/l, rezultat indicat de etilotest.

Iat exemplele de acest gen continuă. În total, în weekend, opt șoferi s-au ales cu dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului.

Foto cu caracter ilustrativ

baut_volan_ba5a7.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău