droguri_dfca3.jpg
O patrulă rutieră din cadrul Poliției Azuga a oprit, duminică seară, pentru un control, un autoturism care circula pe strada Sorica catre Pârtia de schi. Conducătorul auto le-a trezit agenților de la rutieră o serie de suspiciuni, motiv pentru care i-au testat atât alcoolemia, dar și prezența drogurilor în sânge.

Conducătorul autovehiculului, un tânăr de 19 ani, a trecut testul consumului de alcool, rezultatul etolitestului indicând 0. Însă, din cauza pupilelor dilatate in condiții de lumină naturală, polițiștii i-au făcut și testul privind consumul de substanțe psihoactive.

În urma verificării cu dispozitivul DrugWipe 6 S, acesta a confirmat consumul de substanțe psihoactive(canabis), fapt pentru care a fost condus la Spitalul Azuga în vederea recoltării probelor biologice de sânge și urină.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză s-a întocmit unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psiho- active.

Foto cu caracter ilustrativ

droguri_9a036.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg