copil_salvat_a1f86.jpg
25 de pompieri sunt mobilizați în zona dintre Dițești și Minieri, unde doi copii și părinții acestora au fost luați de viitură.  Aceștia se aflau intr un atelaj hipo și au fost surprinși de apele învolburate ale râului Provița. Unul dintre cei doi copii a fost salvat. 

Norocul micuțului scos la timp din ape a venit din partea unui pompier aflat în timpul său liber. Din păcate, fratele acestuia, în vârstă de trei ani a fost dus de ape, fiind căutat de 25 de pompieri.

Echipajele ISU Prahova l-au scos din apă și pe tatăl copiilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La locul evenimentului, se află o ambulanță SMURD si două bărci pneumatice.

Totodată, la nivelul Detașamentului de Pompierii Câmpina a crescut capacitatea de Intervenție cu alți 114 pompieri.

Sursa foto: ISU Prahova

copil_salvat_61309.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg