perchezitii-proxeneti_20d17.jpg

Marți dimineață polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 8 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism. Descinderile au avut loc în municipiul Ploiești și comuna Bărcănești.

Din cercetări a rezultat faptul că, începând cu anul 2018 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comis acte de proxenetism, atât pe teritoriul României, cât și în afara țării, prin metoda ,,loverboy”.

Percheziții în Ploiești și Bărcănești la traficanți de carne vie prin metoda ”loverboy”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceștia ar fi avut, inițial, relații de prietenie/concubinaj cu femei, pe care, ulterior, le-ar fi determinat să se prostitueze, îndeosebi în cluburi din afara țării.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, diverse sume de bani și telefoane mobile și, de asemenea, au fost indisponibilizate 3 autovehicule.

8 persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La percheziții au participat și jandarmi.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg