bn-din-prea-multa-dragoste-un-tanar-vandalizat-masina-fostei-prietene-foto1368355586_ecf36.png

În noaptea de vineri spre sâmbătă, Secția Rurală nr. 2 Florești a fost sesizată cu privire la faptul că, la o pensiune din Florești, un bărbat a spart geamurile clădirii și ale mașinilor parcate în apropiere.

În timp ce se deplasau la fața locului, polițiștii au observat un grup de persoane care solicita ajutor.

Una dintre ele le-a comunicat faptul că tocmai fusese tâlhărită de un necunoscut, care o lovise cu pumnul în zona feței și îi sustrăsese telefonul mobil și o bancnotă de 50 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După agresiune, persoana în cauză pătrunsese în curtea unui imobil, unde a și fost găsit de polițiști.

A fost identificat ca fiind un tânăr de 23 de ani, din comuna Filipeștii de Pădure, iar asupra sa a fost găsit telefonul mobil sustras.

Totodată, în urma primelor verificări, polițiștii au constatat că acesta era și autorul distrugerilor reclamate inițial.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și violare de domiciliu, iar în data de 21 iulie a fost prezentat Judecătoriei Câmpina care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

sursa foto: sibiu.citynews.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg