fbpx

66679684_2404662409623075_334619291418624000_n_6b161.jpg

Polițiștii de frontieră au reținut o familie de marocani, după ce o femeie a scuipat o însoțitoare de bord. După gestul femeii, comandantul a decis să-i debarce, însă oamenii au refuzat, iscându-se un scandal în toată regula. 

Un scandal de proporții a fost filmat într-un avion Tarom care urma să plece miercuri spre Egipt. Mai bine de două ore a durat situația tensionată de la bordul avionului, care a decolat de pe Aeroportul Otopeni cu întârziere.

Totul ar fi început după ce familia din Maroc a ocupat alte locuri decât cele de pe bilet și a refuzat să se mute. O însoţitoare de bord le-a cerut oamenilor să se mute la locurile lor, însă femeia a refuzat, ar fi devenit agresivă şi ar fi scuipat-o pe stewardesă. Atunci, comandantul aeronavei a decis evacuarea călătorilor recalcitranţi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În tot haosul produs, unii călători au leşinat din cauza panicii şi a căldurii, scrie Libertatea.

Medicii au fost chemaţi la bordul aeronavei după ce unor copii li s-a făcut rău, iar o femeie a leşinat. Călătorii din Maroc au fost până la urmă coborâți din avion şi au fost amendați pentru deranjarea ordinii publice. 

Mai bine de două ore a durat situația tensionată de la bordul avionului, care a decolat de pe Aeroportul Otopeni cu întârziere. Momentul încătușării bărbatului a fost filmat de o pasageră, care, spune ea, a fost amenințată și ea că va fi dată jos din avion dacă nu oprește înregistrarea. Imaginile au apărut apoi pe Facebook.

Compania TAROM a transmis că regretă incidentul, dar echipajul de cabină a respectat procedurile, prioritară fiind siguranţa pasagerilor, potrivit unui comunicat Agerpres, scrie Libertatea.ro.

sursa Libertatea, facebook

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg