66679684_2404662409623075_334619291418624000_n_6b161.jpg

Polițiștii de frontieră au reținut o familie de marocani, după ce o femeie a scuipat o însoțitoare de bord. După gestul femeii, comandantul a decis să-i debarce, însă oamenii au refuzat, iscându-se un scandal în toată regula. 

Un scandal de proporții a fost filmat într-un avion Tarom care urma să plece miercuri spre Egipt. Mai bine de două ore a durat situația tensionată de la bordul avionului, care a decolat de pe Aeroportul Otopeni cu întârziere.

Totul ar fi început după ce familia din Maroc a ocupat alte locuri decât cele de pe bilet și a refuzat să se mute. O însoţitoare de bord le-a cerut oamenilor să se mute la locurile lor, însă femeia a refuzat, ar fi devenit agresivă şi ar fi scuipat-o pe stewardesă. Atunci, comandantul aeronavei a decis evacuarea călătorilor recalcitranţi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În tot haosul produs, unii călători au leşinat din cauza panicii şi a căldurii, scrie Libertatea.

Medicii au fost chemaţi la bordul aeronavei după ce unor copii li s-a făcut rău, iar o femeie a leşinat. Călătorii din Maroc au fost până la urmă coborâți din avion şi au fost amendați pentru deranjarea ordinii publice. 

Mai bine de două ore a durat situația tensionată de la bordul avionului, care a decolat de pe Aeroportul Otopeni cu întârziere. Momentul încătușării bărbatului a fost filmat de o pasageră, care, spune ea, a fost amenințată și ea că va fi dată jos din avion dacă nu oprește înregistrarea. Imaginile au apărut apoi pe Facebook.

Compania TAROM a transmis că regretă incidentul, dar echipajul de cabină a respectat procedurile, prioritară fiind siguranţa pasagerilor, potrivit unui comunicat Agerpres, scrie Libertatea.ro.

sursa Libertatea, facebook

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg